| Psykiatrialliansen | Logo

Volleyball
  
Samspill og treningsglede

På volleyballbanen med oss er fokuset mestring, det sosiale og samspillet. Her er alle på samme lag! Du blir drillet i det å spille sammen som et lag og ha det gøy på treninger.

Info om treningene på Trene Sammen.
Du går inn hovedinngangen. Gå bort til resepsjonen, så slipper personalet deg gratis inn når du sier at du skal på volleyballtrening med Psykiatrialliansen.

Info om treningene på Solli DPS.
Ytterdøren er låst og vi må slippe deg inn. Vi kommer tidligst til hallen kl 16:05. Vi har en mann i døren fra kl 16:15 til kl 17:00. Hvis du kommer etter dette, så sjekker vi døren ca hvert 10-15 minutter. Du kan ikke kontakte Solli DPS. De har ikke mulighet til å slippe deg inn, men vi slipper deg inn mellom settene, men du må belage deg på å vente litt om du kommer sent. OBS: Nytt parkeringssystem på Solli, koster 20 kr timen med bil.

Ta gjerne med en venn eller familiemedlem. Tilbudet er gratis.

Velkommen! Vi gleder oss til å se deg.

Treningsgruppe: Ballidretter

Siste beskjeder for Volleyball:
2023-11-05 18:37
I november går volleyball ned til en trening i uken. Vi kommer til å ha annenhver uke med torsdag og tirsdagstreening. Alt starter torsdag 2. november, så følger tirsdag 7. november og slik går treningene. Du kan alltid følge med på når treningene går med å klikke deg inn på volleyball og sjekke når neste tirsdagstrening og torsdagstrening er, eller bare bruke live ukeplan på nettsiden.
2023-10-19 08:50
Det blir ingen volleyball trening torsdag den 26. oktober på Solli DPS på grunn av et arrangement i gymsalen.
2023-10-16 11:44
Gymsalen er opptatt torsdag 18. oktober på Solli. Så ingen volleyballtrening da.

6 nyheter om Volleyball:

Uke-treninger:
Dag og tid: Tirsdag Kl: 12:00 - 14:00
Ingen Tirsdag-trening denne uken på vanlig tidspunkt eller sted. Sjekk siste beskjeder for Volleyball
Neste Tirsdag-trening: 05-12-2023
Sted: Fantofthallen (Trene Sammen)
Adresse: Fantoftvegen 14I, 5075 Bergen
Finne fram:
Gå av bybane og du er rett ved hallen.
Trenere:
Pål
Pål er hovedtrener i volleyball. Han er å se både på tirsdager i Fantofthallen og på torsdagstreningene i volleyball på Solli. Pål er alltid imøtekommende og ser frem til å møte deg på våre treninger.

Velkommen skal du være!
Marianne
Marianne er alltid smilende og blid. Hun er volleyballtrener sammen med Pål på tirsdager og har vært med på volleyballen siden sommeren 2017 og har vært trener siden 2023. Marianne har også spilt på Søre Neset sitt damelag i Os.
Dag og tid: Torsdag Kl: 16:30 - 18:30
Ingen Torsdag-trening denne uken på vanlig tidspunkt eller sted. Sjekk siste beskjeder for Volleyball
Neste Torsdag-trening: 07-12-2023
Sted: Solli DPS, Gymsal
Adresse: Osvegen 15, 5228 Nesttun
Finne fram:
Med bybane: Gå av på Skjoldskiftet. Gå ned mot bensinstasjonen (Esso). Gå videre til Kiwi. På høyre side av Kiwi går det en vei opp. Du går langs et gjerde i en bakke. Når du er kommet opp på toppen er du på Solli DPS. Beskrivelse av hvor inngang til gymsalen ligger:
Trenere:
Pål
Pål er hovedtrener i volleyball. Han er å se både på tirsdager i Fantofthallen og på torsdagstreningene i volleyball på Solli. Pål er alltid imøtekommende og ser frem til å møte deg på våre treninger.

Velkommen skal du være!
Marius
Marius er en smilende og blid kar som liker å snakke med folk. Han er med oss på torsdagstreningene der han gjør en god innsats som medtrener. Når du kommer på Solli DPS på trening er det Marius du møter i døren.
psykiatrialliansen.no © Psykiatrialliansen 2023
E-post: post@psykiatrialliansen.no
Telefon: +47 451 13 754
Facebook | Instagram

Psykiatrialliansens personværnerklæring

Design og webutvikling av: Pål Frostad