| Psykiatrialliansen | Logo

Volleyball
  
Samspill og treningsglede

På volleyballbanen med oss er fokuset mestring, det sosiale og samspill. Her er alle på samme lag! Du blir drillet i det å spille sammen som et lag og samt at det også er fokus på å ha det gøy på treninger.

Info om treningene på Trene Sammen.
Du går inn hovedinngangen. Gå bort til resepsjonen så slipper personalet deg gratis inn om du sier at du skal på volleyballtrening med Psykiatrialliansen.

Info om treningene på Solli DPS.
Ytterdøren er låst og vi må slippe deg inn. Vi har en mann i døren fra kl 16:15 til kl 17:00. Hvis du kommer etter dette, så sjekker vi døren ca hvert 10-15 minutter. Du kan ikke kontakte Solli DPS. De har ikke mulighet til å slippe deg inn. Men vi slipper deg inn mellom settene, men du må belage deg på å vente litt om du kommer sent.

Ta gjerne med en venn eller familiemedlem. Tilbudet er gratis.

Velkommen! Vi gleder oss til å se deg.

Treningsgruppe: Ballidretter
| Innebandy | Fotball


Siste kunngjøringer / beskjeder for Volleyball:
2022-11-26 20:00
Ny tid for Volleyball på Solli torsdag 1. desember. Grunnet arrangement starter treningen kl 15:45 og varer til kl 17:45. Alt er tilbake som normalt på torsdag 8. desember.
2022-11-12 00:00
Det blir ikke volleyball på Solli torsdag 17. november grunnet at gymsalen brukes til andre ting, men torsdagstreningen i volleyball er tilbake uken etter den 24. november.
2022-10-02 10:10
Volleyball på Solli DPS går ut torsdag 6. oktober på grunn av fagdag på Solli.
[ Les flere kunngjøringer ]

Treninger:

Dag og tid: Tirsdag Kl: 12:00 - 14:00
Sted: Fantofthallen (Trene Sammen)
Adresse: Fantoftvegen 14I, 5075 Bergen
[ Link til kart (google maps) ]
Finne fram:
Gå av bybane og du er rett ved hallen.


Trenere:
Morten
Morten har spilt volleyball i 3.junior NM, diverse junior seriegull og spilt på høyeste nivå i 1.divisjon for Sotra. Han har også vært trener for Skogsvåg og Søre Neset. Morten er en engasjert og motivert trener og ser frem til å treffe flere som har lyst å være med på volleyballtreningene våre.

Pål
Pål er trener sammen med Morten på tirsdager, og har hovedansvar for torsdagstreningene i volleyball på Solli. Pål er alltid smilende og imøtekommende og ser frem til å møte deg på våre treninger.

Velkommen skal du være!

Dag og tid: Torsdag Kl: 15:45 - 17:45
Sted: Solli DPS, Gymsal
Adresse: Osvegen 15, 5228 Nesttun
[ Link til kart (google maps) ]
Finne fram:
Med bybane: Gå av på Skjoldskiftet. Gå ned mot bensinstasjonen (Esso). Gå videre til Kiwi. På høyre side av Kiwi går det en vei opp. Du går langs et gjerde i en bakke. Når du er kommet opp på toppen er du på Solli DPS. Beskrivelse av hvor inngang til gymsalen ligger:


Trenere:
Pål
Pål er trener sammen med Morten på tirsdager, og har hovedansvar for torsdagstreningene i volleyball på Solli. Pål er alltid smilende og imøtekommende og ser frem til å møte deg på våre treninger.

Velkommen skal du være!

Marius
Marius er en smilende og blid kar som liker å snakke med folk. Han er med oss på torsdagstreningene der han gjør en god innsats som medtrener. Når du kommer på Solli DPS på trening er det Marius du møter i døren.
psykiatrialliansen.no © Psykiatrialliansen 2022
E-post: post@psykiatrialliansen.no
Telefon: +47 451 13 754
Facebook | Instagram

Psykiatrialliansens personværnerklæring