| Psykiatrialliansen | Logo

Frisbeegolf
  
Inkluderende, rolig tempo, mestring

Frisbeegolf har vinterpause

Frisbeegolf går ut på å kaste frisbee'er oppi kurver på færrest mulig kast. Dette er en aktivitet med lave skuldre så det er ingen press på å treffe kurven raskest mulig - husk at øvelse gjør mester.

Før vi begynner går vi gjennom sikkerhet, gangen i spillet og enkle kast. Underveis vil du få utviklet teknikkene på kast, og man merker fort fremgang.

Frisbeegolf er nesten som en tur i skog og mark, bare mye artigere. Gjennom runden på 9 eller 18 hull blir det en del venting og frisbeegolf passer derfor bra om du ønsker en inkluderende, sosial aktivitet samtidig som du får gått en lang tur i rolig tempo rundt banen.

Hva trenger du?
Kle deg for en tur i skogen. Banen kan fort bli gjørmete så det er greit med gode sko. Husk at vi går mye mellom kurvene så ta gjerne med deg vannflaske og niste.

Hvor skal du møte?
Aktiviteten foregår på Flakteivt Discgolfpark.
Oppmøte ved Flaktveithallen kl 11.
Skal du ta buss er det buss nummer 4 fra sentrum til Breimyra, derfra er det 3 min å gå til Flaktveithallen.Siste kunngjøringer / beskjeder for Frisbeegolf:
2022-10-05 09:54
Frisbeegolf tar vinterpause! Frisbeegolf tar nå pause, men kommer tilbake til våren. Takk til alle som ble med oss på Frisbeegolf i år, vi gleder oss til å se både kjente og nye deltakere når vi starter opp igjen til våren :)
[ Les flere kunngjøringer ]

Treninger:

Dag og tid: Fredag Kl: 11:00 - 14:00
Ingen trening denne Fredag-treningen
Sted: Flaktveit Discgolfpark
Adresse: Breimyra, 5134 Bergen
[ Link til kart (google maps) ]

Trenere:
Daniel
Daniel er trener på kajakk, Frisbeegolf og buldring. Han er en rolig kar med godt humør og en fin evne til å få alle til å føle seg inkludert.

Raymond
Raymond er å finne på frisbeegolf og ungdomstrening.
psykiatrialliansen.no © Psykiatrialliansen 2022
E-post: post@psykiatrialliansen.no
Telefon: +47 451 13 754
Facebook | Instagram

Psykiatrialliansens personværnerklæring