| Psykiatrialliansen | Logo

Yoga
  
Styrke, fleksibilitet og balanse

Kom som du er, noen dager har vi mer energi enn andre. Er yoga helt nytt for deg kan du være med på de øvelsene du er komfortabel med og ta pauser når du vil. Kan du puste kan du gjøre yoga.

Yoga med oss er tilpasset nivå med enkle og gode øvelser for alle og en hver.
Fredager er det rolig yoga med fokus på ro, pust og tøye.
Mandager er det dynamisk yoga med fokus på pust, rolig bevegelse og styrke.

Hva trenger du?
Du får låne alt du trenger av utstyr. Kle deg i behagelig og bevegelig tøy, ta gjerne med en drikkeflaske. På mandag er det greit å ha ta med en genser.

Hvor skal du møte?
Mandager foregår yogaen i gymsalen på Bjørgvin DPS i Åsane. Det er busstopp like ved. Hvis du kommer med bil må du huske parkeringslapp som du får i resepsjonen.
Fredager er det yoga i varme lokaler hos We Are Family Yoga i Morvik i Åsane.

Påmelding
Mandager er det ingen påmelding, det er bare å møte opp i gymsalen på Bjørgvin DPS.
På fredager er det ikke plass til like mange og det er derfor påmelding. Påmelding skjer via nettsiden til Psykiatrialliansen, og påmeldinger kommer ut i slutten av helgen før fredagsyogaen (Bare klikk deg inn på Påmeldinger via menyen og meld deg på). Ta kontakt med oss om du trenger hjelp med påmelding.

Velkommen! Vi gleder oss til å se deg.

Treningsgruppe: Bevegelighet
| Zumba | Flexistyrke


Siste kunngjøringer / beskjeder for Yoga:
2022-12-28 22:11
Det blir yoga på fredag 30. desember med en fantastisk vikar! Klokken 13:00 - 14:30, altså vanlig tid. Husk at det er påmelding.
2022-12-06 23:00
Fredag 16. desember blir det 90 minutter rolig yoga som vanlig. Etter yoga inviteres du videre på litt julekos med gløgg, pepperkaker, julegrøt, og god prat om du vil. Link til event på faceb
2022-11-26 19:59
Husk at Yoga på fredager har byttet treningssted til We Are Family YOGA i Morvik, i Åsane. Les mer om stedet her. Første trening på nytt sted er fredag 2. desember 2022.
[ Les flere kunngjøringer ]

Treninger:

Dag og tid: Mandag Kl: 13:30 - 14:30
Sted: Bjørgvin DPS
Adresse: Tertnesveien 37, 5113 Tertnes
[ Link til kart (google maps) ]
Finne fram:
Slik finner du frem til bygget til Yogaen:
Dag og tid: Fredag Kl: 13:00 - 14:30
Krever påmelding
Sted: We Are Family Yoga
Adresse: Slettevikvegen 1
[ Link til kart (google maps) ]
Finne fram:
Det er parkering utenfor og busstopp like i nærheten. Busstoppet heter «Bakketoppen». Buss 3, Støbotn går direkte fra Bergen Sentrum. Det er 4 minutter å gå fra busstoppet.Trenere:
Cecilie
Cecilie er vår Yogainstruktør. Hun er opptatt av at yoga skal være for alle, uansett alder, størrelse og hvor bevegelig man er. Hun legger vekt på å tilpasse yoga til kroppen og dagsform og ikke omvendt. Yogatimene til Cecilie er varierte, med vekt på enkle øvelser.
Kristin
Kristin er nesten alltid med på yogatimene og fast vikar om Cecilie ikke kan. Kristin kjenner man igjen på det røde håret, det brede smilet og den smittende latteren.
psykiatrialliansen.no © Psykiatrialliansen 2023
E-post: post@psykiatrialliansen.no
Telefon: +47 451 13 754
Facebook | Instagram

Psykiatrialliansens personværnerklæring