| Psykiatrialliansen | Logo

Tur - Lang
  
Sosialt fellesskap, tur, naturopplevelse

Turen varer i flere timer og det er derfor viktig at du tar med en vannflaske og ikke har dårlig tid senere på dagen. Kle deg etter været og ha på deg gode sko. Denne turen går opp i byfjellene og i terreng. Tempo tilpasses deltakerne og alle er velkommen. Likevel anbefaler vi at du er i form til å klare å gå i rolig tempo opp en litt brattere bakke og kan gå i lengre tid for å være med på langtur.
Det kan hende vi reiser et stykke for å gå tur, eksempelvis på toppene i Arna eller Åsane. Da tar vi buss eller lokaltog sammen, Psykiatrialliansen betaler billett. Noen ganger blir det organisert turer et stykke fra Bergen. Dette blir det informert om på turgruppen på forhånd og på facebooksiden til Psykiatrialliansen.

Hva trenger du?
Kle deg etter været. Turen går i terreng så ta på deg sko som tåler gjørme eller kan vaskes. Det er lagt inn pause med mulighet til å spise lunsj underveis på turen. Ta med en vannflaske og gjerne litt mat om du ønsker.

Hvor skal du møte?
Møt opp inne på Jernbanestasjonen. Kort- og langtur møter samtidig så du ser gjerne gruppen med trenere når du kommer. Begge gruppene går fra Jernbanestasjonen ved starttid og det er derfor viktig at du møter i god tid, gjerne ti minutter før.


Treningsgruppe: Natur og bevegelse
| Kajakk - vinterpause | Utesvømming | Tur - Kort | Tur - Onsdag


Siste kunngjøringer / beskjeder for Tur - Lang:
Ingen kunngjøringer eller endringer for denne aktiviteten.
[ Les flere kunngjøringer ]

Treninger:

Dag og tid: Torsdag Kl: 11:00 - 15:00
Sted: Jernbanestasjonen i Bergen
Adresse: Strømgaten 4, 5015 Bergen
[ Link til kart (google maps) ]

Trenere:
Kjersti
Kjersti er alltid smilende, glad og full av energi. Kjersti er med på flere av våre treningstilbud slik at henne treffer du flere steder om du er med på aktiviteter med oss.

Kjersti legger alltid opp styrketreningen slik at den er tilpasset deltakerne.

Reidun
Reidun er fast på turgruppen på onsdager og på langtur på torsdager. Hun er også som oftest å finne på styrketrening på onsdager.
Reidun er en rolig og koselig kvinne som alltid har et smil på lur, og gjerne strikketøyet med i sekken!
psykiatrialliansen.no © Psykiatrialliansen 2022
E-post: post@psykiatrialliansen.no
Telefon: +47 451 13 754
Facebook | Instagram

Psykiatrialliansens personværnerklæring