| Psykiatrialliansen | Logo

Styrketrening med egenvekt
  
Styrke, sosialt, mestring

Styrketrening med egenvekt
Aktiviteten er lagt opp som en gruppetime. Treneren står foran gruppen og viser øvelser, du gjennomfører øvelsene i eget tempo. Vi bruker egenvekt for å trene hele kroppen. Treneren vår kan tilpasse alle øvelser utfra nivå, form og eventuelle skader. Du kan være med på styrketreningen uansett om du har trent før eller ikke.

Hva trenger du?
Ta med innesko (sko med ren såle) som du kan bruke inne på senteret. Du kan ta med hengelås om du ønsker å låse personlige gjenstander og verdisaker i skap. Ta gjerne med en vannflaske.

Hvor skal du møte?
Møt i resepsjonen på Nr1 Fitness i Fyllingsdalen. Det er egen inngang ved siden av Coop Xtra, Fyllingsdalen. Det er kort vei fra busstopp og parkeringsplass utenfor. Møt gjerne opp ti minutter før starttid så møter du trenerne våre og kan gå inn sammen, det er en sofagruppe du kan sitte i mens du venter.

Styrketrening med egenvekt er en del av onsdagstreningene i Fyllingsdalen. Om du ønsker kan du være med på en halvtime spinning før egentreningen og en tur etterpå, eller du kan være med på en av aktivitetene uavhengig av de andre.


Treningsgruppe: Styrke
| Styrketrening med vekter


Siste kunngjøringer / beskjeder for Styrketrening med egenvekt:
Ingen kunngjøringer eller endringer for denne aktiviteten.
[ Les flere kunngjøringer ]

Treninger:

Dag og tid: Onsdag Kl: 12:15 - 12:45
Sted: Nr1 Fitness Fyllingsdalen
Adresse: Løvåsveien 20, 5145 Fyllingsdalen
[ Link til kart (google maps) ]

Trenere:
Kjersti
Kjersti er alltid smilende, glad og full av energi. Kjersti er med på flere av våre treningstilbud slik at henne treffer du flere steder om du er med på aktiviteter med oss.

Kjersti legger alltid opp styrketreningen slik at den er tilpasset deltakerne.

Reidun
Reidun er fast på turgruppen på onsdager og på langtur på torsdager. Hun er også som oftest å finne på styrketrening på onsdager.
Reidun er en rolig og koselig kvinne som alltid har et smil på lur, og gjerne strikketøyet med i sekken!
psykiatrialliansen.no © Psykiatrialliansen 2023
E-post: post@psykiatrialliansen.no
Telefon: +47 451 13 754
Facebook | Instagram

Psykiatrialliansens personværnerklæring