| Psykiatrialliansen | Logo

Erfaringskafe
  
Samhold, hygge og sosialt fellesskap

Erfaringscafe er et samarbeid mellom Psykiatrialliansen og erfaringskonsulentene på Kronstad DPS. Her er det enkel servering og bord der du kan velge å sitte sammen med andre eller å slappe av alene -oftest bare frem til en av trenerne hos Psykiatrialliansen kommer og slår seg ned sammen med deg. Cafeén er et fint sted å møte andre og få en rolig sosial stund. Her er det åpne dører så du kan komme og gå akkurat som du ønsker i åpningstiden. Dersom du trenger å ta en liten pause kan du gå rett ut i gangen eller utenfor og trekke litt luft. Du møter som oftest Birgitte fra kontoret, Jessica fra utesvømmingen, Eivind fra ungdomstreningen og erfaringskonsulentene fra Kronstad fast på tirsdagene. Flere av trenerne hos Psykiatrialliansen kommer jevnlig innom cafeen, om du er litt usikker kan dette være et fint sted å komme for å få noen kjente fjes før du skal ut på aktivitetene.

Noen ganger er det tema på erfaringscafeen. Det kan være samarbeidspartnere av oss som kommer innom for å fortelle om sine tilbud eller psykologer, erfaringskonsulenter og vanlige deltakere som ønsker å fortelle litt enten om et spesielt tema eller egne opplevelser. Du kan se planen for erfaringscafeene og hvilke datoer det er tema på bildet nederst på siden

Hva trenger du?
Du trenger ingenting for å være med på cafeén. All mat og drikke er gratis.

Hvor skal du møte?
Cafeén er i første etasje på Kronstad DPS, det store bygget rett bak Danmarksplass bybanestopp. Når du kommer inn i resepsjonen vil du raskt høre summing av stemmer og ofte lukte nystekte vafler. Fra resepsjonen skal du videre ned i første etasje til møterommet Collett. Det er bare å spørre i resepsjonen om du lurer på veien ned til cafeen så hjelper vekteren deg.
Siste kunngjøringer / beskjeder for Erfaringskafe:
2022-10-09 20:02
På tirsdag 11. oktober feirer vi verdensdagen for psykisk helse på erfaringscafeen! Det blir blant annet foredrag, trappeløp, zumba, fotballkamp og god stemning. Les mer under nyheter om arrangementet.
[ Les flere kunngjøringer ]

Samlinger:

Dag og tid: Tirsdag Kl: 11:00 - 13:00
Sted: Kronstad DPS (1 etasje)
Adresse: Fjøsangerveien 36, 5054 Bergen
[ Link til kart (google maps) ]
psykiatrialliansen.no © Psykiatrialliansen 2022
E-post: post@psykiatrialliansen.no
Telefon: +47 451 13 754
Facebook | Instagram

Psykiatrialliansens personværnerklæring