Buldring.jpg
Buldring sammen.jpg

Buldring

Mestring, lærerikt

Buldring er klatring uten sikring. Du klatrer i en vegg på et par meter med tjukke matter under. Det er forskjellige løyper og grep du klatrer etter så aktiviteten kan tilpasses fra nybegynner til erfaren klatrer. Dette er fin trening for hele kroppen! Etter å ha klatret en løype er det fint med litt pause som gir mulighet for å slå seg ned på mattene med de andre i et sosialt fellesskap.

Buldring er et samarbeid mellom Psykiatrialliansen og Røde Kors Døråpner. Det vil være trenere fra Psykiatrialliansen og frivillige fra Røde Kors med på treningen.

Hva trenger du

Kle deg i bevegelige klær. Du får låne klatresko og kalk på Røde Kors Huset. 

Hvor skal du møte

Aktiviteten er i samarbeid med Røde Kors Døråpner og det er oppmøte på Røde Kors Huset klokken 17.45. Klokken 18 drar alle samlet til buldrehallen.

Påmelding

Det er påmelding via appen Spond og koden JHUKY eller 
https://group.spond.com/JHUKY

Du kan også melde deg på direkte til oss på 45113754

Image by Precious Madubuike
Sitat klating

"DU ER MODIGERE ENN DU VET, STERKERE ENN DU TROR

OG KLOKERE ENN DU FORSTÅR!"

- Ole Brumm

Image by Mel Elías

Daniel

Daniel er trener på buldring, kajakk og frisbeegolf.

Daniel er en rolig fyr med full kontroll på aktivitetene sine og alltid et smil på lur.

Silje H.jpg

Silje

Silje er en blid og engasjert jente som er trener på både klatring og buldring. I løpet av en uke treffer du hun gjerne på flere av de ulike aktivitetene. 

 

Silje er god på å ta vare på alle rundt seg og møter deg gjerne utenfor første gangen(e) du kommer slik at du vet du er riktig sted og treffer riktig gjeng.