Kronstad DPS_5537.HEIC

Fotball

HVOR DET SOSIALE OG TRIVSEL ER VIKTIGST

Hos oss er det ingen krav til prestasjon. Her kan man bare møte opp, møte andre, snakke sammen og bare være tilstede. Eller for de som ønsker å kjøre på, så har vi også lag i bedriftsserien.

Ta gjerne med en venn eller et familiemedlem. Tilbudet er gratis.

Velkommen til fotballtrening med oss. Gleder oss til å se deg!

Claus Lundekvam.jpg

Claus

Sportslig leder

Fotballgruppen.JPG

ALLE ER VELKOMMEN, ALLTID!

Alle er på samme lag. På fotballfeltet sammen med oss finner man pasienter med psykiske lidelser, pårørende, ansatte i psykisk helsevern, arbeidsledige og tidligere fotballproffer. Når ballen ruller mellom oss, så er alle på likefot!

Claus Lundekvam_mini.jpg

Claus

Claus er vår sportslige leder og er hovedansvarlig for fotballgruppen. For de som ikke kjenner Claus fra før, så har han spilt 12 år i Southampton og er nordmannen med flest kamper i Premiere League.

Claus er inkluderende, omtenksom og passer alltid på at alle nye og "gamle" føler seg velkommen på trening. Han har en unik evne til å huske navn og ansikter, og engasjere seg i alles ve og vel. Claus finner du også ofte i klatrehallen og på våre øvrige aktiviteter. Han leder også fotballlaget vårt som er med i bedriftsserien.

Kurt.jpg

Kurt

Kommer du på fotballtrening med oss, så treffer du nok Kurt på fotballbanen. Kurt er en av våre trofaste trenere. Er man heldig, så har han kanskje også med seg vår følgesvenn Ruffen.

Pete.jpg

Pete

Pete heter egentlig Bjørn Petter, men er trener for vår flotte fotballgjeng. Pete har vært med oss siden oppstart og har lang fartstid her hos oss.