| Psykiatrialliansen | Logo

Bergen Whites støtter Psykiatrialliansen!
[ Lagt ut av: Lasse Hjelle, 2022-11-20 ]


Bergen Whites (Leedssupporterne i Bergen) har vært en viktig støttespiller for Psykiatrialliansen i mange år. Tidligere år har de blant annet hatt auksjon på en signert Leedsdrakt, og det har vært gjennomført innsamlingsaksjon blant medlemmene, som har gitt svært gode inntekter til Psykiatrialliansen.

For noen uker siden tok den harde kjerne av ildsjeler i Bergen Whites på ny kontakt med oss med en skikkelig gladnyhet: Vårt kjære Leeds United hadde akkurat banket Liverpool 2-1 på bortebane, og stemningen blant den harde kjerne av Leedssupportere var selvfølgelig helt ellevill. Ganske spontant ble det besluttet å starte en ny innsamling til inntekt for Psykiatrialliansen. Veldig raskt den samme kvelden var det samlet inn totalt kr 20.000.- fra lykkelige Leedsfans i Bergen. Helt fantastisk!

I dag fikk vi hyggelig besøk på kontoret av noen av lederne og ildsjelene i Bergen Whites, Rune Monsen og Sven Meyer, som overrakte den fantastiske pengegaven. Fra Psykiatrialliansen stilte den ivrige Leedssupporteren Lasse Hjelle. Det ble et kjekt besøk, der vi koste oss med nydelig Leedskake. Vi i Psykiatrialliansen fortalte om vårt viktige tilbud om gratis fysisk aktivitet for mennesker med psykiske utfordringer, og Bergen Whites-lederne fortalte mer om det gode sosiale miljøet blant den store gruppen Leedssupportere i Bergen.

Psykiatrialliansen har en anstrengt økonomi, og vi må hele tiden drive nøkternt og forsiktig for å kunne klare å opprettholde det viktige tilbudet. Det er et stort behov for nytt utstyr til våre cirka 30 faste ukentlige treningsgrupper, så denne flotte pengegaven på kr 20.000.- er en enormt stor hjelp i vårt videre arbeid.

En stor takk igjen til verdens fineste supportere og medmennesker i Bergen Whites som velger å støtte Psykiatrialliansen! Dersom det er noen flere som ønsker å støtte vårt viktige arbeid er det mulig å vippse til Psykiatrialliansens nummer 91887 eller overføre til vårt kontonummer 3207.36.94999. Vi blir veldig glade for alle store og små bidrag, både fra andre Leedssupportere og fra mennesker som holder med mer triste engelske lag med røde drakter.


psykiatrialliansen.no © Psykiatrialliansen 2023
E-post: post@psykiatrialliansen.no
Telefon: +47 451 13 754
Facebook | Instagram

Psykiatrialliansens personværnerklæring

Design og webutvikling av: Pål Frostad