• Cecilie Hjortland

15 års Jubileum 🥳!


På onsdag 20.oktober feirer vi vårt 15 års Jubileum!

Ja, Psykiatrialliansen har faktisk holdt på i 15 år, og DET må jo feires!


Dette vil dessverre si at vi denne onsdagen (onsdag den 20.oktober) ikke kommer til å gjennomføre noen av våre aktiviteter denne dagen. Dette for at våre trenere skal få muligheten å delta i feiringen som vi skal ha denne dagen.


Vi beklager selvsagt dette overfor dere som er våre faste og nye deltakere på disse aktivitetene, men håper at dere kanskje denne dagen feirer litt med oss likevel!


Vi kommer sterkt tilbake uken etter, onsdag 27.oktober, og håper at dere er med oss igjen da.


Det er utrolig kjekt å kunne åpne opp igjen den meste av våre aktiviteter som var før Corona og å se dere alle sammen igjen etter nedstengningen.


Vi beklager ubeleiligheten nedstegningen denne onsdagen vil medføre, men som sagt, vi håper og satser på å se dere onsdag uken etter! Sjekk gjerne timeplanen vår for å se om det er andre aktiviteter de andre dagene som kanskje kan være et alternativ.NB: Les gjerne saken om vårt forskningsprosjekt og om du har lyst å være med å hjelpe oss i dette prosjektet. Skjema skal dere få tilbud om å signere på hver av våre treninger/ aktiviteter. Evt ta kontakt med oss dersom du ønsker å bidra!

Vi trenger hjelpen fra dere alle!gif


184 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle