• Cecilie Hjortland

Begrenset bemanning gjennom sommeren!

Vi vil ha begrenset bemanning i ukene fremover.

Da det er sommerferie for flere av oss, så vil det være litt færre folk på kontoret.


Vi gjør så godt vi kan for å opprettholde alle aktivitetene våre gjennom sommeren, og så langt så ser det ut som om dette skal gå helt fint. Men, vel verdt å merke seg, vi vil innføre digital påmelding på flere av aktivitetene våre for å lette arbeidet for de som er igjen på kontoret.


Det vil si at det blir digital påmelding via skjema på både kajakk, klatring, ungdomstrening og yoga. Slik at i hver post ang aktivitene på Facebook og i kalenderen på nettsidene våre, så vil dere finne en link til et skjema som dere må fylle ut for å melde dere på. Dette er grunnet at disse aktivitetene har begrenset med plasser, slik at vi må ha en viss oversikt over hvem som kommer.


I denne perioden vil vi ha problemer med å kunne svare på alt som kommer inn av meldinger, telefoner, eposter m.m. og vi ber om forståelse for dette. Dersom vi ikke svarer på telefonen eller meldinger, så er det enkleste å sende en SMS. Vi vil da svare så snart vi har mulighet. Du når oss på; +47 451 13 754.KAN DU IKKE MØTE, SÅ MELD FRA I GOD TID I FORVEIEN


Vi opplever dessverre litt for ofte at mange gir oss beskjed gjerne en 30 min før arrangementet starter, at de ikke kan stille likevel. Vi har full forståelse for at dette kan skje innimellom, men vi ber dere om å være så vennlig å være ute i god tid med å gi beskjed dersom dere ikke kan stille likevel, slik at plassen kan gå videre til andre som har lyst å være med.


Har du meldt deg på en aktivitet via skjema og du ser at du ikke har sjans å være med, så send oss en SMS, mail eller ring oss så snarlig som mulig slik at vi får en mulighet å gi plassen til noen andre. Ser du for eksempel at du allerede på søndag ikke kan stille på aktiviteten på mandag, så send oss en melding så snart du kan!

Håper på en forståelse for dette!Benytter anledningen til å ønske dere alle sammen en nydelig sommer og håper på å se dere på noen av aktivitetene våre sommeren gjennom.Hilsen alle oss hos Psykiatrialliansen
gif


92 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle