• Cecilie Hjortland

Bergen Whites støtter Psykiatrialliansen!Like før jul fikk vi den fantastiske nyheten om at Bergen Whites (Leedssupporterne i Bergen) hadde startet en innsamlingsaksjon til inntekt for oss i Psykiatrialliansen.


I en ganske trist tid med kjedelig korona-nedstengning av våre treninger, var dette en skikkelig gladnyhet for oss. Psykiatrialliansen har en anstrengt økonomi, og vi må hele tiden drive nøkternt og forsiktig for å kunne klare å opprettholde det viktige tilbudet om gratis trening for mennesker med psykiske utfordringer.


Vi fulgte derfor spent med på innsamlingen som foregikk i desember hvor mer enn 50 personer i Leedsmiljøet ble med og støttet aksjonen.

Totalt ble det samlet inn hele kr 17.000.-.

- Tusen takk, alle sammen. Utrolig snilt!


Det er alltid et stort behov for nytt utstyr til våre 20 ukentligetreningsgrupper. I tillegg planlegger vi å kunne reise til en kjekk fotballturnering for gatelag et sted i landet, så snart koronasituasjonen tillater det.


I forbindelse med overrekkelse av pengegaven kom to av lederne og ildsjelene i Bergen Whites, Ollan og Rudi, på hyggelig besøk til oss. Fra Psykiatrialliansen stilte de ivrige Leedssupporterne Per og Lasse, og Southampton-legenden Claus (som også liker Leeds). Det ble et kjekt kakebesøk, der vi i Psykiatrialliansen fikk fortalt mer om vårt viktige lavterskeltilbud innen fysisk aktivitet, og Bergen Whites-lederne fortalte om det gode samholdet og sosiale miljøet blant Leedssupporterne i Bergen.


Det planlegges en vennskapskamp i fotball mellom Psykiatrialliansen og Bergen Whites til våren, hvis smittevernreglene tillater det. Siden de fleste i Leedsmiljøet er i 50-årene, så vil det i hvert fall være mye rutine i dette laget. Psykiatrialliansen spiller selvfølgelig alltid i helhvite Leedsdrakter.


En stor takk igjen til de fantastisk flotte supportere og medmenneskene i Bergen Whites, som har valgt å støtte Psykiatrialliansen!

90 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle