• post62416

Dagens glade nyhet: Nå åpner endelig utesvømmingen igjen!


Vi møtes på Nordnes Sjøbad på førstkommende torsdag kl.16.00, og holder på frem til ca 17.30. Ingen forhåndspåmelding er nødvendig; det er bare å møte opp kl 16.00. Aktiviteten krever selvsagt at man er svømmedyktig og kan ta vare på seg selv i vannet. Ellers så er hovedmålet at vi skal kose oss og være sosiale.

Våre greie instruktører Kristin, Kirstyn og Rob er med og passer på sikkerheten, sammen med alle badevaktene på Nordnes Sjøbad. Du velger helt selv hva du har lyst til å gjøre på utesvømmingen, og hvor lenge du vil være der. På Nordnes kan vi benytte oss av to badstuer på ca 60°, et oppvarmet basseng på rundt 34° og den vakre sjøen som har holdt seg stabilt på 5° de siste ukene!

Vi pleier å oppmuntre hverandre til felles dukkerter i sjøen, og dersom du er ny er vi med de første gangene du ønsker å teste kaldtvannet. Du trenger bare ta med badetøy, håndkle og varme tørre klær til å skifte. Noen velger også ta med badekåpe, svømmebriller, lue og hansker. Gi beskjed dersom du er usikker på noe. Vi sees på Nordnes Sjøbad.

Alle er velkommen, alltid!

72 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle