• Cecilie Hjortland

Yay! Vi har fått vår egen donasjonsknapp!Før helgen var det godstemning på kontoret da vi endelig fikk godkjent donasjonsknapp på Psykiatrialliansens Facebook side!Hva er det og hvorfor er det så bra da, spør du kanskje?


Det at vi har fått på plass en en donasjonsknapp, vil si at om du synes at vi gjør en god jobb og har lyst å støtte arbeidet vårt, så kan du starte en innsamlingsaksjon på vegne av oss.


Du har kanskje sett noen av disse på Facebook tidligere?:Det er mange som tror at Psykiatrialliansen er en del av Helsevesenet, men det er vi da ikke. Vi er et privat bedriftsidrettslag som driver selvstendig, med selvstendig styre og med lave driftskostnader. Det meste vi får inn av midler går til å opprettholde de aktivitetene vi har og opprette nye slik at vi kan fortsette med å tilby våre aktiviteter gratis til vår målgruppe og til våre deltakere. Derfor ble vi ekstra glade da vi endelig fikk dette gjennom hos Facebook!


Slik at, har du bursdag eller "bare" ønsker å støtte vårt arbeid, så kan du nå gjør det via Facebook. Du finner knappen lett tilgjengelig rett under hovedbilde på Facebooksiden vår:Vi er veldig takknemlig for alle bidrag som kommer inn. Om det er via donasjonsknappen, via å sette oss opp som grasrotmottaker (klikker du på link, så får du mer info) via vipps eller andre måter, så blir vi glade for alle bidrag vi får!Måter å bidra på:


1. Trykker du på knappen under bilde, så vil du får opp muligheten å gi oss et bidrag direkte.


2. Ønsker du å starte en innsamlingsaksjon, så må du trykke på fanen "Flere" og under den, så finner du "Innsamlingsaksjoner" -> Deretter trykker du på knappen på høyre side "Samle inn penger"

-> Her kan du sette opp hvor mye du ønsker å samle inn, når innsamlingen skal avsluttes, hva innsamlingsaksjonen skal hete og hvorfor du ønsker å samle inn penger til oss. Du kan også sette et eget bilde for din aksjon. Til slutt trykker du på "Opprett".

På forhånd stor takk til alle dere som allerede har satt oss som grasrotmottaker, sendt oss bidrag via vipps m.m. Vi setter umåtelig stor pris på alle bidrag som kommer inn!gifEn varm hilsen fra oss hos Psykiatrialliansen

88 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle