• Cecilie Hjortland

En oppfordring til dere alle!


Vi har idag et par aktiviteter hvor vi krever påmelding. Dette gjelder vår ungdomstrening, klatring, yoga og styrketrening med vekter.


Vi har begrenset med plass på disse av aktivitetene og krever dermed at dersom du vil være med, så må du melde deg på via skjema.


Det som vi dessverre opplever er at mange melder seg på, MEN så stiller de ikke på aktiviteten de har meldt seg på. Slik at dette er en oppfordring til dere som melder dere på aktiviteter og ser at dere ikke klarer eller har sjans å stille på denne aktiviteten likevel; Vær så snill å gi oss en tilbakemelding dersom du ikke har sjans å stille slik at vi kan ha mulighet å gi plassen din til noen andre.


Forrige uke så opplevde vi eksempelvis på Yogaen at det kun kom 10 stk av 20 påmeldte. Av disse 20, så fikk vi tilbakemelding fra tre stykker rett før start at de ikke kunne møte. Veldig flott at vi fikk beskjed, men litt for kort frist til å kunne frigi plassen til noen andre.


Så dette er bare en oppfordring til dere alle sammen om at, har du meldt deg på og VET du i god tid at du ikke kan møte, vær så snill å gi oss en tilbakemelding enten på mail eller telefon.


Vi jobber med å få på plass en bedre løsning når det kommer til skjemaer og av/ påmelding, men per i dag har vi ikke en optimal løsning for dette. Dette beklager vi selvsagt. Inntil vi får på plass en bedre løsning, så håper vi at man kan ta hensyn. Selvom våre tjenester er gratis og det ikke koster noe for deg, så er det fint om du kan fristille plassen din til noen andre som har veldig lyst å stille dersom du ikke kan.


Det er utrolig kjekt at så mange ønsker å delta på våre aktiviteter og vi setter så umåtelig stor pris på dere alle sammen. Vi gleder oss til å se dere hver uke! Slik at dette er bare en vennlig påminnelse om at det er flott om dere kan tenke litt på dette.


Ønsker dere alle en aktivitetsfylt og fin uke videre!Hilsen oss hos Psykiatrialliansen

100 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle