• Cecilie Hjortland

Er du enig med at vi er en av Bergens Beste ♥️?


Vi føler at Anne-Pia får sagt det (Tusen takk Anne-Pia 🙏🏼);


Psykiatrialliansen er nominert til Bergens beste forening, og det er så jysla fortjent det!
De skal ha en del av æren for at jeg kom meg ut av isolasjon og i aktivitet den gang jeg slet, og nå har jeg både brattkort og en stor kjærlighet for yoga.
Stem på Psykiatrialliansen, de gjør en enorm forskjell for veldig mange.

  • (Anne-Pia Lystrup - 2021)VARMER VÅRE HJERTER


Vi har mange slike fantastiske historier å fortelle fra våre deltakere, og det rører virkelig våre hjerter å få slike tilbakemeldinger! Det er godt å vite at det vi driver med gjør en forskjell for så mange.


Vi er veldig glad i jobben vår, alle vi som jobber hos Psykiatrialliansen. Det å møte dere, våre deltakere, når vi kommer på jobb! Smilene, gleden, dere som er supergiret, dere som er litt mer forsiktig, dere som er skeptiske, dere som bare ønsker å prate litt.. Dere som har vært med oss helt siden starten, og dere som har deres første trening med oss.


Hos oss er alle velkommen uansett høyde, bredde, kort hår, langt hår, ikke noe hår, ung, gammel.. de midt i mellom. De som er mørk, lys, jente, gutt, de som ikke er helt sikker. Vi er så glade for at dere har lyst å være med på våre aktiviteter og vi håper at vi kan fortsette å tilby flere aktivteter til dere i fremtiden.


Om du ønsker å støtte vårt arbeid, så blir vi superglade om du tar deg ett par minutter - scanner koden og stemmer på oss.
Ønsker dere en fin sommer videre, og husk at alle våre aktiviteter er åpen som normalt gjennom hele sommeren. Håper å se DEG der!En varm sommerhilsen fra oss hos Psykiatrialliansen
gif

173 visninger1 kommentar

Siste innlegg

Se alle