• Cecilie Hjortland

Fantastisk julegave fra Bunnpris Ågotnes


Vi er uendelig takknemlige og rørte for årets mest fantastiske julegave!


Rett før helgen fikk vi en fantastisk nyhet gjennom vår kollega Claus Lundekvam. Han kunne meddele at Jan Ove Næss, butikksjef hos Bunnpris på Ågotnes, ville donere 100 poser med forskjellig julegodis til Psykiatrialliansen nå før jul.


Vi "kastet" oss i bilen; Daglig leder Lasse Hjelle, Sportslig leder Claus Lundekvam og Markeds- og kommunikasjonssjef Cecilie L. Hjortland. Vi trodde vi var godt rustet med en stor stasjonsvogn, men så feil skulle vi ta. Da vi ankom Ågotnes ble vi møtt av en smilende Jan Ove Næss som tok oss med på lageret for å overrekke oss en svær palle overfylt med grønne kasser. Mange grønne kasser som innehold poser med allverdens godsaker som vi skulle få lov å dele ut til våre trenere og deltakere. Oppi posene fant man alt man trenger for å kose seg litt ekstra i julen!


Jan Ove Næss, butikksjef på Bunnpris Ågotnes.Ikke nok med det. Oppi hver av posene lå det en egen liten hilsen fra butikken;


"Du er i dag et resultat av alt du har gjort til nå.

Hvor du er imorgen blir et resultat av det du gjør i dag.

Du bestemmer morgendagen!

Bunnpris Ågotnes ønsker deg en fantastisk jul!"


Nissens "slede" og "Santa" Claus :DUTDELING AV BUNNPRIS OG PSYKIATRIALLIANSENS JULEPOSER


På mandag vil vi dele ut juleposer til våre ansatte, trenere og instruktører og på tirsdag for våre deltakere. Følg med på vår Facebook side for mer informasjon om utdelingen til våre deltakere. Vi har invitert med oss Jan Ove, så kanskje dere får treffe selveste julenissen denne dagen også!


Igjen vil vi rette en stor, stor takk til Bunnpris Ågotnes for en fantastisk gave og vi gleder oss stort til å kunne se og glede flere av dere nå før jul.


Ha en fantastisk førjulstid så lenge!- Psykiatrialliansen

1 079 visninger1 kommentar

Siste innlegg

Se alle