• Cecilie Hjortland

Fantastisk oppstart!


Mandagen og uken ble startet med oppstart av vår nye aktivitet; Kajakk! Snakk om å være heldige med været og oppstart.


Det var fem spente deltakere som stilte denne mandagen som første gruppe ut, og med oss hadde vi også en som hadde veldig vannskrekk og som var nok ekstra spent på utfallet.


Våre to erfarne og herlige instruktører gjorde en god jobb med å gi alle en innføring og opplæring innendørs før man tok på seg for å gå ut og ned i kajakken. Her fikk man både litt opplæring i kajakkens historie, årer og åre-typer og lure tips og triks.


Det ble til og med litt tørrtrening på asfalten før kajakken kom på vannet for å sikre at alle følte seg trygg og komfortabel.

Dagen startet litt grå og trist, men da vi kom oss ut og skulle bære kajakkene ned på fjorden, så ble det bare bedre og bedre vær og til slutt kom det også noen solglimt. Her er fire av de fem tøffe deltakerne.Fantastisk med en slik oppstart og rapporten i etterkant var at de hadde storkost seg alle sammen, og at alle de fire timene ble godt brukt.


For de som tenker at de har lyst å melde seg på Kajakk med oss, så er det lurt å huske på å ha med seg tørre klær, gjerne noen gode ullsokker eller sko som man ikke er redd for at skal bli våte OG litt mat og drikke. Kajakken er fra 11-15, slik at det er en del timer hvor man holder på og man blir lett litt sulten med såpass mye frisk luft og sjø. Slik at for deg som vil melde deg på, så er det veldig lurt å huske på. Det er ikke butikker eller ting å få kjøpt på stedet, slik at vi anbefaler sterkt å huske på det!


Vi har vært så heldige å få lov å dele litt bilder av dagen med dere, så for de som kjenner at de blir inspirert og har lyst å være med, så ta kontakt med oss for å melde deg på. Det er begrenset med plasser hver mandag, slik at her vil vi prøve så godt vi kan å fordele det slik at alle får prøve.


Takk til den fantastiske gjengen som var med oss første gangen denne mandagen! Vi håper at dere hadde en flott opplevelse og kjente på litt mestring og glede.
249 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle