• Cecilie Hjortland

GOD JUL og takk for året som har vært!

Oppdatert: 23. des. 2021


Sitter her i skrivende stund med en kopp varm kakao i hånden, juleblomster på bordet og et fantastisk håndtegnet julekort med et nydelig dikt fra en herlig kollega, og tenker at ting er ikke så aller verst likevel.RART ÅR


2021 har vært et år med mange oppturer og nedturer, sideveier og kronglete stier.. Vi startet året med nesten samme situasjon som vi sitter i i dag, med de fleste utendørstreningene våre oppe å gå, men all innendørstrening er nedstengt. Digital Yoga og Zumba var den type innendørstrening vi tilbød da og nå. Etter det var det litt av og på om vi kunne spille fotball, gå tur sammen eller jogge sammen.


I mai startet vi faktisk opp en ny utendørsaktivitet, nemlig kajakk. Et tilbud som skulle vise seg å bli veldig populært hos våre deltakere. Vi fikk også lov å åpne opp en del av våre innendørsaktiviteter på treningssentrene. I juni startet vi også opp ennå et nytt tilbud, nemlig utesvømming.


Det tok seg sakte men sikkert opp og vi startet forsiktig opp med flere og flere aktiviteter, og i oktober åpnet vi opp for innebandy som hadde nesten vært helt nedstengt siden starten av pandemien. Og i november både styrketrening med vekter, flexistyrke og kampsport, alle etterlengtede aktiviteter. Før siste nedstegning nå, så hadde vi et rekordhøyt antall aktive treninger, 23 treninger per uke.


BERGENS BESTE FORENING


En av årets absolutte høydepunkt var jo dagen i slutten av august da vi fikk beskjeden om at vi var kåret til BERGENS BESTE FORENING av Bergens innbyggere i en avstemning initiert av BT. Det var en herlig nyhet å få midt oppi alt!


Ikke nok med å bli kåret til Bergen Beste forening, i november fikk vi også vite at vi var èn av fire organisasjoner nominert til Folkets pris for FNs bærekraftsmål i regi av Fana Sparebank.


Så en stor takk til alle dere som stemte på oss og alle dere som heier på oss hver dag!

FEIRET 15 ÅRS JUBILEUM


Den 20.oktober i år feiret vi faktisk 15 års jubileum og vi hadde storslått feiring i et lokale i Bergen sentrum. Ordfører Rune Bakervik holdt en flott innledningstale og det var mange flotte personligheter på scenen. Vår "egen" Sasja Karlstad (medlem i styret), styreleder Per H.Nilsen, Cecilie Hillesøy og Sverre (Yoga) og Harald Munkvold (tidligere ruskoordinator ved Helse Førde og fagsjef for fysisk trening ved Bergensklinikken, nå pensjonist).


Vi fikk deltatt på markeringen av Verdensdagen for Psykisk Helse i Nygårdsparken og på Fyll Dagene på Terminus.Den fine gjengen fra Fyll Dagene 2021:
ØNSKER DERE ALLE EN FIN HØYTID


Vi fikk en fin start på desember med en fantastisk flott julegave fra Jan Ove Næss og Bunnpris Ågotnes i år igjen. 100 gaveposer med alskens godsaker i som vi fikk lov å dele ut til dere, våre fantastiske deltakere og kollegaer. Det gjør godt å kunne glede flere på denne måten! Så STOR takk til Jan Ove og Bunnpris.


Med strengere tiltak nå før jul, så går vi inn i julen på en litt annen måte enn vi hadde håpet. Vi hadde lagt planen klar for flere aktiviteter gjennom julen, både inne og ute, men nå blir det i hovedsak tilbud om utendørs aktiviteter.


For de som ønsker å delta på fotballtrening med oss, så vil vi ha åpent nå før jul og i romjulen. Vi har også tur og jggegruppen oppe å gå, samt digital Zumba og Yoga. Vi har til og med fotballtrening på julaften for de som vil være med på det. Håper å se mange der!Vi vil benytte anledningen til å takke alle dere som er og har vært med på våre treninger og aktiviteter gjennom året. Det er en sann glede å se og bli kjent med dere alle sammen. Til alle dere som grunnet situasjonen rundt oss ikke har vært med oss så mye i år, så håper vi at vi ser dere når ting roer seg og vi åpner opp igjen.


Timeplanen på nettsidene våre skal til alle tider være oppdatert, så sjekk gjerne ut den om du er usikker på noe.


Benytter anledningen å ønske deg og dine en riktig fin jul og et godt nytt år. Takk for alle fine stunder sammen i 2021. Håper det blir mange flere i 2022.
gif
Hilsen alle oss hos Psykiatrialliansen
94 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle