• Cecilie Hjortland

Mange aktiviteter og godt felleskap

Oppdatert: 29. okt. 2020


Visste du at Psykiatrialliansen faktisk er et bedriftsidrettslag?


Psykiatrialliansen er et lavterskeltilbud hvor alle er velkommen alltid. Vi stiller ingen krav om diagnose, og de som trener med oss må selv definere seg inn i målgruppen. Ingen trenger fortelle oss om hvordan eller hvorfor de er syke.


Målet vårt er å få mennesker som er berørte av psykiske lidelser i aktivitet, og hjelpe mennesker ut av isolasjon og ensomhet.


I løpet av en uke har vi ca.15 forskjellige treninger. Det er et bredt spekter av treninger vi tilbyr og du kan velge mellom; fotball, klatring, svømming, tur, jogging, styrke, zumba, yoga, volleyball og spinning. Flere aktivitetstilbud er også i tankeboksen.


Grunnet corona, så har den siste tiden vært en god del endringer i tilbudet, men de fleste tilbudene er oppe å går men vi er strenge på smittesporingstiltak og også på enkelte treninger så har vi innført et maks antall deltakere.


Det er viktig for oss at vi skal ha et allsidig tilbud og at alle skal få muligheten til å prøve seg, så på noen aktiviteter med mye pågang, så må vi innimellom be deltakere stå over en trening eller to, for å la plassene sirkulere litt og gi nye muligheten til å delta.


Uansett hvilken trening du kommer på hos oss, så skal du vite at du er hjertelig velkommen og vi ser frem til å se deg! Hos oss er alle velkommen alltid!

37 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle