• Cecilie Hjortland

Nominert til Bergens Beste Forening 2021


Bergens Tidende presenterer Bergens Beste, en kåring av det beste Bergen har å tilby. Deres lesere har fått muligheten til å nominere kandidater i ti forskjellige kategorier. Nominasjonsrunden er nå ferdig og en uavhengig jury har gått gjennom nominasjonene og valgt ut fem kandidater til hver kategori...


Vi er så utrolig glade og stolte over at vi har blitt nominert til en av Bergens Beste Foreninger 2021 i BT sin kåring! WOW! Stor takk til alle dere som har nominert oss!BERGENS BESTE FORENING

Under nominasjonen Bergens Beste forening skriver BT:

"Hvilken organisasjon, klubb eller hvilket lag yter det lille ekstra for lokalsamfunnet? En forening kan altså være så mangt, men det viktigste er at den blir drevet av frivillige medlemmer og utgjør en forskjell for barn, unge eller voksne i sitt område."


Bakgrunnen for å etablere Psykiatrialliansen var en klar tanke om at alle mennesker har et fundamentalt behov for å tilhøre et fellesskap.

👉 Vi trenger gode og nære relasjoner for å føle at livet har verdi.

👉 Vi er ikke opptatt av diagnose eller å tolke symptomer.

👉 Vi er opptatt av å tilby fysisk aktivitet og å skape tilhørighet. For noen er det også veien inn i arbeidslivet.

👉 Erfaringskompetanse i psykisk helse og rus er sentralt i vår virksomhet.

👉 Våre tilbud er gratis for våre deltakere.


For oss er det å bli nominert til Bergens Beste en stor anerkjennelse av vårt arbeid. Tusen takk!

VI BLIR UTROLIG GLADE FOR DIN STEMME


Er du enig med juryen i at vi er en av Bergens Beste Foreninger, så blir vi veldig glade for din stemme. Du kan stemme på oss ved å klikke her!Uansett utfall, så er vi utrolig stolte og glade over å i det hele tatt ha blitt nominert. Det tar vi med oss videre i vårt arbeid for å hjelpe de som trenger oss!

221 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle