• Cecilie Hjortland

Nytt forskningsprosjekt!Denne kjekke karen her er Bengt Eirik Karlsson og han er hovedhjernen bak forskningsprosjektet vi nå skal i gang med her hos Psykiatrialliansen.


Bengt er Professor i psykisk helsearebeid og Leder av senter for psykisk helse og rus på Universitetet i Sørøst-Norge. Han er en ekte Bergenser i hjertet selvom han har valgt å flytte herfra (Eller vent.. vet ikke helt om han kan regnes som ekte Bergenser lengre da..🤔)..


Han har jobbet med Recovery i en årrekke og mener at det er behov for et paradigmeskifte innen psykisk helsehjelp. Han har bl.a. også hatt en TEDx talk om recovery for de som er interessert i å se den.


Bengt er en av de fremste forskerne på dette med fysisk aktivitet og psykisk helse og har tidligere gjort et lignende prosjekt sammen med gatelagene i Norge.Forskningsprosjekt med Psykiatrialliansen


Forskningsprosjektet var egentlig satt til å starte tidligere, men grunnet Covid så ble det hele utsatt. Nå tar vi fatt i det igjen og håper på din støtte/ hjelp.


Forskningen går ut på at vi ønsker å få dokumenter at det vi holder på med her hos oss faktisk fungerer og har en effekt. Flere av våre samarbeidspartnere har ytret ønske om bevis på dette og derfor setter vi nå i gang.


For at dette skal bli en verdifull forskning, så er vi avhengig av et visst antall svar. Det blir ikke forskning med kun 12 svar.Vi trenger din hjelp!


For å kunne få et solid grunnlag i forskningen, så håper vi at DU er interessert i å være med å bidra. Vi kommer å starte opp arbeidet den 15.september og fra da av og utover, så vil du nok møte på flere av våre trenere og medforskere som kommer å gå rundt å spørre om du er villig til å delta. Vi håper på godt over 100 svar for å danne et ordentlig grunnlag.


Mer informasjon vil komme utover, men vi tenkte at vi ville informere dere alle om vårt forskningsprosjekt slik at du kanskje i forkant kan gruble litt på om du er villig til å være med.


Vi håper selvsagt at du ønsker å være med og har du noen spørsmål, så ikke nøl med å ta kontakt med oss.Under et bilde fra vårt første Kick Off møte med alle trenerne våre høsten 2020.


366 visninger1 kommentar

Siste innlegg

Se alle