• Cecilie Hjortland

SUP vår-arrangement med Psykiatrialliansen

Oppdatert: 19. mai 2021


Foto: SUP Bergen


Den 25 mai kl.15.30 til 19.00 inviterer vi til SUP-arrangement sammen med oss. Dette blir ikke en fast aktivitet, men et engangs-arrangement denne dagen. Vi planlegger selvsagt fint vær og litt grillings.


Vi ønsker å gi våre deltakere mulighet å prøve ut SUP (Stand Up Paddleboard), og med oss har vi SUP Bergen som står for utstyr og instruktører. Dette blir SUPert :)!


Sted for anledningen: Tennebekktjernet, Nipedalen (klikk for link).Vi stiller med våtdrakter og redningsvester, men ta med deg håndkle, et tørt skift og noen ullsokker eller sko som du ikke er redd for og som tåler å bli våte. Det kan være lurt å ta med ulltrøye og ullstillongs til å ha under våtdrakten og gjerne en lue.


Da det er begrenset med plasser, så det kreves påmelding for å være med denne dagen. Her er det førstemann til mølla og vi håper at akkurat DU har lyst å være med. Vi har plass til 16 stykker, og gruppen vil bli delt i to puljer når man skal ut på brettet. Dette blir gøy!


Har du lyst å være med, så meld deg på -> Skjema for påmelding til SUP-arrangement.Anne - Instruktør og daglig leder i SUP Bergen vil være med oss denne dagen. Anne er en utrolig dyktig, behagelig og herlig instruktør som garantert vil få deg til å føle trygghet på brettet og gi deg følelsen av mestring! Vi håper du er med.274 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle