• Cecilie Hjortland

Våre treninger og arrangementerSom mange kanskje allerede har lagt merke til, så har vi de siste ukene opprettet Facebook arrangementer for de fleste aktivitetene/ treningene vi har på timeplanen. Ettersom vi har fått såpass mange aktiviteter i løpet av uken (per i dag har vi 23 aktiviteter per uke), så blir det et administrasjons "issue" for oss på kontoret for å holde alt dette ved like ihht riktig informasjon ut til riktig tid og sted.


Derfor vil vi i en periode nå "kjøre litt dobbelt". Det vil si at vi kommer å legge ut egne poster for hver aktivitet på Facebook frem til nyttår, samtidig som vi oppretter arrangement for disse samtidig. MEN, etter nyttår så vil vi gå over til å kun publisere Facebook Arrangement for våre aktiviteter, da dette er mye lettere å administrere i bakkant.


Det er mye enklere for oss å opprette arrangementer og holde disse ved like, enn å måtte legge ut nye hver uke. Det vil også bli enklere for deg som deltaker å kunne skrive at du ønsker å delta eller er interessert i et arrangement slik at du også vil få en påminnelse om at arrangementet starter eller starter snart. Videre så vil det være enklere for oss å kunne få informasjonen ut til de som deltar på et spesifikt arrangement i form av endringer, avlysninger, tilleggsinformasjon m.m.


Nettsidene våre vil jo fortsatt være hovedsiden for informasjon og oversikt og kalenderen vil selvsagt alltid være fullt oppdatert her også.


Egne Arrangementer


De aktivitetene som krever påmelding vil få påmeldingslinker i god tid før arrangementet slik at man kan melde seg på. Og har ikke linken blitt lagt ut, så kan man fortsatt melde sin interesse og få informasjon så snart det er oppdateringer elller informasjon rundt gjeldene aktivitet.


Slik at frem til nyttår vil vi fortsatt legge ut egne poster slik som før, men vi starter 2022 med "blanke ark" og fra 1.januar av, så er det arrangementer på Facebook som gjelder.


Håper på forståelse fra dere rundt dette da vi ønsker å kunne formidle så god og korrekt informasjon videre til alle våre fantastiske deltakere. Og jo færre steder vi trenger å oppdatere, jo enklere vil det bli for alle parter.


Ønsker dere alle en strålende uke videre og håper å se dere på våre aktiviteter fremover! Vi holder åpent gjennom julen så godt vi kan!Hilsen alle oss hos Psykiatrialliansen

163 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle