• Cecilie Hjortland

Velkommen Henrik

Denne hyggelige karen er Henrik som er på arbeidstrening hos oss. Han kommer å være med oss frem til desember.

Noen av dere har kanskje allerede truffet Henrik på treningene våre da han har vært rundt litt allerede. Han kommer å være med på forskjellige treninger/ aktiviteter og også hjelpe oss her på kontoret litt.


Dette bildet er fra i går da Henrik var litt på kontoret her på Kronstad og litt ute med vår fine fotballgjeng på gresset utenfor her på Krohnsminde.HVEM ER HENRIK


Henrik er på arbeidstrening hos oss gjennom A2G og har allerede vært her et par uker.

Da Henrik fikk beskjed fra sin veileder at hun trodde at vi var en "perfect fit", så hadde ikke Henrik hørt om oss før. Så da var det rett inn for å Google.


Og ja, han kunne være enig i det når han leste om oss. Selvom dette var en bransje han aldri hadde vært borti, så synes han at det hørtes veldig interessant ut.


Henrik har tidligere jobbet 13 år som maler og både hans far og hans farfar var også malere, men da finanskrisen slo til i 2008, så ble det dårlige tider. Etter det jobbet han som butikksjef i en Joker-butikk, en jobb han trivdes veldig godt i. Både det å å ha det travelt, jobbe med kunder og yte service. Etter det har han vært innom et par andre bransjer, og nå er vi så heldig å få ha han her hos oss!


(Forts. under bildet).


FØRSTEINNTRYKKET AV PSYKIATRIALLIANSEN


Det å skulle starte her hos oss var litt skummelt i starten, og han innrømmer at han følte seg litt som en 16 år gammel lærling når han møtte opp her første dagen. Han sier han har kost seg masse og synes det har vært utrolig kjekt å lære noe nytt og møte en helt ny bransje. "Det blir spennende å se hva man kan få ut av dette!"


Denne uken kommer Henrik å være med på tur på torsdag og her på kontoret på fredag. Fremover blir han nok å se på flere av våre aktiviteter. Så kanskje du er heldig å treffe på han når du er med oss!


Vi ønsker i alle fall Henrik varmt velkommen her til oss. Det har vært en glede å ha deg her så langt og vi ser frem til fortsettelsen.gif
225 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle