• Cecilie Hjortland

Vi starter NY aktivitet!


Det er med glede at vi i dag kan annonsere at vi starter opp en ny aktivitet; Kajakkpadling!


Nylig landet vi en samarbeidsavtale med Fana Kajakklubb og våre to instruktører som kommer å følge oss på disse treningene; Bjørn og Hans Ove. Dette blir bra!


Fana Kajakklubb befinner seg på Fanahammeren slik at om du vil være med å padle, så er det et stykke ut av byn som du kan se på kartet (om du klikker på linken). I starten vil vi være behjelpelig med transport da det er litt klønete å komme seg dit med kollektivtransport.


Det er maks 7 deltakere hver gang, og skal du være med så er kravet at du må være svømmedyktig og kunne ta vare på seg selv.Oppstart for Kajakk blir:

Dato: Mandag 10 mai 2021

Tid: 11.00 - 15.00


Ønsker du å være med, så ta kontakt med oss enten på epost: post@psykiatrialliansen.no eller telefon: 451 13 754.


Når du melder deg på må du oppgi hvilken størrelse du trenger i våtdrakt/ tørrdrakt, samt også om du trenger transport. Ta gjerne med skift (gjerne noen gode ullsokker), mat, varm drikke og håndkle da vi skal holde på noen timer.


Vi gleder oss til å se deg!Hilsen oss hos PsykiatrialliansenFra venstre: Anna Olsson (Fana Kajakklubb), Lasse Hjelle (Psykiatrialliansen), Knut Hordnes (Fana Kajakklubb), Hans Ove og Bjørn (våre to instruktører).

584 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle