• Cecilie Hjortland

️🎉 Whooppidoooo️ 🎉

Bergens Beste Forening sa du? Yes, we are!Etter en god del spenning om resultatene på kåringen fikk vi vite tirsdag denne uken at vi har blitt kåret til:


BERGENS BESTE FORENING 2021!!Overrekkelsen


I slutten av forrige uke fikk vi en melding fra Bergens Tidene om at de ville komme oppom å lage en sak om åpning av breddeidrett og viktigheten fysisk aktivitet.


"Vi ønsker å snakke med noen som kan si noe om hvor viktig fysisk aktivitet er for den psykiske helsen i forbindelse med en sak om at breddeidretten er åpnet igjen".

Vi ønsker jo selvsagt alle velkommen, slik som vi alltid gjør!


Intervjuet foregikk på vanlig vis, men midt i praten så tok de plutselig tok frem blomster og overrasket oss med budskapet om vi hadde vunnet kåringen! Vi var kåret til Bergens Beste Forening! Daglig leder Lasse Hjelle's sitt "WOHOOO" kunne høres på hele fotballbanen!STOR takk til alle våre trenere, deltakere og støttespillere


EN STOR, STOR TAKK til alle dere som stemte på oss i BT sin kåring; Bergens Beste Forening! Herlighet dette var kjekke nyheter!


Vi vil rette en stor, stor takk til alle våre fantastiske deltakere, trenere, instruktører, BT, støttespillere, samarbeidspartnere, alle dere som stemte på oss og alle dere som heier på oss hver eneste dag!


Det er en stor ære for oss å vinne denne prisen og hadde det ikke vært for dere som heier på oss og stemte oss frem, så hadde vi nok ikke feiret dette i dag!


Vi er jo et idrettslag.. et idrettslag som er veldig glad i kake, så i dag skal det feires - MED kake!


Takk igjen til alle dere som har heiet oss frem!Hilsen alle oss hos PsykiatrialliansenStøtte


For de som ønsker å støtte arbeidet vi gjør, så er alle bidrag varmt velkommen. Da blir vi psykt glade! Vi trenger deres støtte til å sette mental helse og aktivitet på kartet, for å opprettholde vårt tilbud til våre deltakere og for å kunne hjelpe flere.


Støtt oss gjerne med din Grasrotandel eller vipps oss et bidrag. Du kan også samle inn penger til vårt arbeid via innsamlingsaksjoner på Facebook og er du/ dere interessert i å inngå et partnerskap med oss ved å for eksempel sponse en av treningsgruppene våre eller på andre måter, så ta kontakt med oss for å høre hvordan vi kan få til et samarbeid.


Kontakt: post@psykiatrialliansen.no

Telefon: +47 451 13 754


229 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle