Turgruppen i regnvær.jpg

Tur

NATUR, SAMHOLD & TURGLEDE

Tur med Psykiatrialliansen er et lavterskeltilbud som alle våre andre aktiviteter. Våre turer tilpasses deltakerne og vi har alltid en lang og en kort tur. Vi har vanligvis en tur i uken fra Bergen Sentrum og en som starter i Fyllingsdalen. Ingen påmelding er nødvendig og det er bare å møte opp.

 

Ta gjerne med en venn eller familiemedlem. Tilbudet er gratis.

Velkommen! Vi gleder oss til å se deg.

Turgruppen_stein.jpg
Sitat klating

"JEG LETTE OVER ALT

DEN DAGEN JEG MISTET

MEG SELV

HELT TIL JEG KOM PÅ

AT DU HELT SIKKERT

HADDE TATT VARE PÅ

MEG"

- Trygve Skaug

Kjersti_edited.jpg

Kjersti

Kjersti er alltid smilende, glad og full av energi. Kjersti er med på flere av våre treningstilbud slik at henne treffer du flere steder om du er med på aktiviteter med oss.

Hege

Hege

Hege er en veldig allsidig dame som er med på mange av våre treninger. Hun er alltid imøtekommende og livsglad. Hun har også fullført MB studie (Medarbeider med Brukerfaring).

Kristin

Kristin er alltid sprudlende og smilende. Hun slår alltid av en prat med alle som kommer. Hun er med på begge turgruppene og hjelper også til på Yoga i Eidsvåg.  

Kristin.JPG

Judith

Judith er en livsglad, sprudlende og energifull dame som liker å snakke med alle. Hun er inkluderende på alle måter og ser frem til å treffe deg på trening med oss!

Judith.png

Bengt

Bengt er en sprudlende og smilende kar som du kan treffe på turgruppen om torsdagene i Fyllingsdalen. Bengt kan lett som det er slå i en trall og passer på at alle på turen har det bra!

Hiking Boots