IMG_7233.HEIC

Utesvømming

NATUR, SJØ OG GLEDE

Utesvømming med Psykiatrialliansen er for deg som liker å bade ute og har lyst å gjøre det i sosialt lag med andre.

Vi er smarte og starter opp midt i sommersesongen, men vi tar utgangspunkt i at dette vil bli et årlig tilbud på tross av vær og vind.

For å være med oss å svømme så må du selvsagt være svømmedyktig og i stand til å ta vare på deg selv. Ta gjerne med litt mat og drikke da vi vil legge opp til en sosial pause i etterkant.

Velkommen! Vi gleder oss til å se deg.

Sitat klating

"Ikke sitt der og drøm, kom å svøm"

- Kirstyn Williams

Kirstyn.HEIC

Kirstyn

Kirstyn er en av våre utesvømmingsintruktører og er en sprudlende og energisk dame som ikke gjør annet enn å smile og skape god stemning. Hun vil sørge for at du blir tatt vel imot og at sikkerheten er på plass når dere er i vannet. Kirstyn kommer fra Wales og snakker både norsk og engelsk.

IMG_7291.HEIC

Kristin

Kristin er en supersporty og dyktig svømmer som er en av våre instruktører på utesvømmingen. Hun har en tidligere karriere i undervannsrugby og med henne i nærheten kan du garantert føle deg trygg. Kristin bader hele året om muligheten er der!

Pete

Pete er vår instruktør på utesvømmingen. Pete er en av de som har vært med oss lengst her på Psykiatrialliansen, så et velkjent ansikt for flere. Pete er sindig og rolig og vil passe på at alle er velkommen og har det bra. Pete har full kontroll på førstehjelp og sikkerhet i vannet.

IMG_7284_edited.jpg

Lasse

Lasse er Psykiatrialliansens daglige leder og maskott. Kjært barn mange navn; ZumbaLasse, DelfinLasse.. You name it. Her som DelfinLasse. Han vil nok ikke være med hver gang, men plutselig dukker han opp og er med å svømme litt. Tror han nesten fikk litt feelingen for utendørssvømming på vår testrunde. "Det var jo nesten ikke kaldt jo!"

IMG_7229.HEIC