IMG_7233.HEIC

Utesvømming

NATUR, SJØ OG GLEDE

Utesvømming med Psykiatrialliansen er for deg som liker å bade ute og har lyst å gjøre det i sosialt lag med andre.

Vi er smarte og starter opp midt i sommersesongen, men vi tar utgangspunkt i at dette vil bli et årlig tilbud på tross av vær og vind.

For å være med oss å svømme så må du selvsagt være svømmedyktig og i stand til å ta vare på deg selv. Ta gjerne med litt mat og drikke da vi vil legge opp til en sosial pause i etterkant.

Velkommen! Vi gleder oss til å se deg.

Sitat klating

"Ikke sitt der og drøm, kom å svøm"

- Kirstyn Williams

Kirstyn.HEIC

Kirstyn

Kirstyn er en av våre utesvømmingsintruktører og er en sprudlende og energisk dame som ikke gjør annet enn å smile og skape god stemning. Hun vil sørge for at du blir tatt vel imot og at sikkerheten er på plass når dere er i vannet. Kirstyn kommer fra Wales og snakker både norsk og engelsk.

IMG_7291.HEIC

Kristin

Kristin er en supersporty og dyktig svømmer som er en av våre instruktører på utesvømmingen. Hun har en tidligere karriere i undervannsrugby og med henne i nærheten kan du garantert føle deg trygg. Kristin bader hele året om muligheten er der!

Rob

Rob er det mannlige alibiet i svømmegjengen. Han er en av våre tre herlige svømmetrenere som du treffer på utesvømmingen. Det blir aldri dårlig stemning når disse tre er tilstede!

IMG_7760-preview.JPG

Lasse

Lasse er Psykiatrialliansens daglige leder og maskott. Kjært barn mange navn; ZumbaLasse, DelfinLasse.. You name it. Her som DelfinLasse. Han vil nok ikke være med hver gang, men plutselig dukker han opp og er med å svømme litt. Tror han nesten fikk litt feelingen for utendørssvømming på vår testrunde. "Det var jo nesten ikke kaldt jo!"

IMG_7229.HEIC